Utbilda dig till Diplomerad kostrådgivare!

Är du personlig tränare eller sjukgymnast och går i tankarna på att vidareutbilda dig inom kost och hälsa? Då erbjuder Intensivekost.se en utbildning för dig!

Utbildningen de erbjuder för att bli Diplomerad kostrådgivare har många fördelar. Det är en 3 veckors lång intensivkurs på distans men den innehar även en praktisk helg. Utbildningen har en fast kostnad där allt material ingår, inklusive den praktiska helgen och diplomeringen.

Utbildningen omfattar de viktigaste och mest aktuella ämnena inom kost och hälsa. De har även ett gäng med mycket kompetenta och intresserade föreläsare som bidrar med tips och erfarenheter

Den praktiska helgen pågår under två dagar. Första dagen ägnar man en heldag åt att laga mat efter hälsosamma recept och under den andra dagen testar man de olika verktyg som används inom kostrådgivning.

Instensivekost erbjuder även en påbyggnadskurs för dem som är intresserade av detta, denna kan man köpa enskilt alternativt till ett paketpris ihop med grundutbildningen.

Så är du intresserad av en utbildning som kostrådgivare bör du besöka Intensivekosts hemsida för vidare information om upplägget och kursens innehåll.

Rasmus Ek

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *