Snabba läkarintyg för olika fordonstyper

Håller ni på att ta körkort för lastbil, buss, taxi m.m. och behöver ett läkarintyg snabbt i handen? Hos Läkarintyg Direkt får ni giltiga och riktiga läkarintyg snabbt i Stockholm! Vi finns på flera ställen runt om i Stockholm, bland annat på Arlanda för att kunna utfärda reseintyg snabbt på plats. Läkarintyg Direkt samarbetar och har regelbunden kontakt med flera olika myndigheter och organisationer, vilket gör att ni kan känna er trygga! Läkarintyg Direkt är experter när det gäller hälsobedömningar vid förnyelse av körkort. Vi gör hälsobedömningar för olika varianter av fordon, försäkringar, sjöfart och lokförare.

I alla läkarundersökningar som Läkarintyg Direkt erbjuder inkluderas en fundamental hälsoundersökning där de undersöker hjärta, lungor och blodtryck. Blodprover och urinprover tas vid behov. Med nära samarbete med provstationer i hela Stockholm, blir det okomplicerat och smidigt för dig att välja den provstation som passar dig bäst.

För dig som ska påbörja köra lastbil, buss alternativt taxi behövs det att ni genomgår en läkarundersökning där en undersökning av din medicinska historia samt ett syntest görs. Läkarintyg Direkt assisterar dig med Läkarintyg för Lastbil i Stockholm, Läkarintyg för buss i Stockholm och Läkarintyg för taxi i Stockholm.

Läkarintyg Direkt genomför flera olika varianter av läkarintyg i Stockholm. Behöver du ett läkarintyg för adoption, nattarbete, adhd/aspergers eller en inställd resa är ni välkommen till Läkarintyg Direkt! Vi kan även fixa läkarintyg för det som inte står på hemsidan, i så fall måste du kontakta oss via telefon eller epost. Gå in på våran hemsida och läs mer om våra olika intyg och boka en tid på någon av våra kliniker i Stockholm. Glöm ej att ta med dig din legitimation, glasögon och en lista över läkemedel om ni regelbundet tar några.

Rasmus Ek

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *