Roliga aktiviteter för funktionsnedsatta barn

Under flera år har assistansbolaget VH assistans arbetat med att anordna roliga aktiviteter för barn och ungdomar med funktionshinder.

VH assistans är idag ett av landets största assistansbolag och finns på flera orter över hela landet. VH assistans har som mål att människor med funktionshinder ska kunna leva ett så bra liv som möjligt.

Läger och kollo

VH assistans har samlat på sig en väldigt lång erfarenhet av att anordna kollon och läger för barn och ungdomar. Under flera år har de utvecklat ett koncept som passar för alla barn och ungdomar oavsett om de har funktionshinder eller inte.

VH assistans erbjuder flera olika typer av kollon och läger beroende på barnets eller ungdomens intresse. Det finns alltid något roligt som passar! På VH assistans årliga kollon utanför Lycksele i det vackra Norrland har barnen och ungdomarna spenderat flera dagar i vild västern. Utöver detta har det anordnats äventyrskollo i Falun med uteliv och fiske, segling i Stockholm och ridning i Stockholm. Detta är bara ett kort utdrag av vad VH assistans har att erbjuda! Nya aktiviteter tillkommer ständigt.

Resa med funktionshinder

Att resa med funktionshinder kan låta väldigt krångligt, men så behöver det inte vara. VH assistans har lång erfarenhet av att anordna resor över hela världen för personer med funktionshinder.

När det gäller resor med funktionshinder finns det mycket att tänka på. Det måste göras en noggrann planering och mycket förberedelser för att kunna genomföra en resa på ett säkert sätt och så att alla kan följa med. Under flera års tid har VH assistans samlat på sig erfarenhet om vilka platser i världen som är väldig tillgängliga och passar alla!

VH assistans har på sina resor många erfarna tjänstemän som arbetar och följer med dina assistenter under hela resans gång. Tack vare nära samarbeten med flera företag, finns det möjlighet att ta med alla dina hjälpmedel på din resa utan att det kostar extra.

Veronica Hedenmark – Entreprenören bakom VH assistans

VH assistans grundades av Veronica Hedenmark 1997 och har idag över 1000 anställd över hela landet.

Rasmus Ek

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *