Kolloidalt guld & silver som kosttillskott

Kolloidala mineraler är mikroskopiska partiklar som förekommer naturligt i jorden. De har långa ackumulerade historier av användning för kroppsliga och mentala hälsoproblem. Många anser att kolloidala mineraler kan förbättra minnet, stödja immunsystemet och öka energimängden. De kan också hjälpa till att stärka benstrukturen, balansera delar av magen samt främja en bättre sömn. Kolloidala mineraler finns som lösningar eller pulver som kan blandas i vatten eller konsumeras direkt. 

silver

Skillnaden mellan vanliga mineraler & kolloidala mineraler

Skillnaden mellan kolloidala mineraler och vanliga mineraler ligger i partikelstorleken. Kolloidala mineraler är extremt små, mikroskopiska partiklar som pulveriseras ned till 1-200 nanometrar. Dessa små storlekar gör att mineralerna lätt absorberas av kroppen för att förbättra hälsan. Vanliga mineraler har däremot stora partiklar som inte lika lätt tas upp av kroppens vävnader. Detta gör att man måste ta en högre dos för att få samma effekt som med ett par droppar av en kolloidal lösning.

Kollodialt guld

Kolloidalt guld är ett kosttillskott som anses ha en rad positiva hälsofördelar. Det är ett mirakel av alchemister från forntida Egypten och blir ofta gjort genom att lösa ner guldkorn i vatten. Naturliga föreningar med kolloidalt guld anses minska inflammation, hjälpa till med näringsupptagelse och förbättra serotoninproduktionen, vilket kan leda till bättre mental hälsa. Andra studier har visat att det kan stödja immunsystemet och kroppens aktivering av cirkulerande antikroppar.

Kolloidalt silver

Kolloidalt silver är ett naturligt mineral som används för att bekämpa bakterier, virus och svampar. Det kan hjälpa till att rensa luftvägarna, lindra irritationer av huden och ta bort giftiga ämnen från kroppen. Många forskare anser att kolloidalt silver framgångsrikt kan stödja immunsystemet genom att förhindra bakterier från att replikera sig. Det har också visat sig vara effektivt vid behandling av urinvägsinfektioner, luftvägsstörningar och andra infektioner. Du kan köpa Kolloidalt silver billigt här. 

Rasmus Ek

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *