HLR-utbildning för privatpersoner eller företag

Det finns en anledning till att skolor och företag lägger stor vikt i att man går en HLR-kurs. Det är nämligen otroligt viktigt med en sådan typ av utbildning fall det oförutsägbara händer. Desto tidigare man kommer igång med hjärt-lungräddning på en person som fått hjärtstopp desto större är chansen att personen också överlever. Att vara fler som får utbildning i HLR desto bättre!

Det skiljer sig lite i momenten på hjärt-lungräddning av barn därför är det också av hög rekommendation att gå en kurs inom HLR barn också. Skulle en akut situation dyka upp där ett barn är den som behöver hjälp är det dock bättre att ge hjärt-lungräddning på samma sätt som för vuxna men med mindre kraft än att inte göra något alls.

Förbered dig någorlunda för en händelse som kan komma oväntad och plötslig med en webbaserat eller instruktörbaserad utbildning inom HLR hos WebbkursHLR. Här får du möjlighet att låna utrustning i utbildningssyfte för att kunna genomföra kursen ordentligt tillsammans med din familj, arbetskollegor eller vänner.

Rasmus Ek

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *