Vårdkläder från Smila och Hejco – Vad är skillnaden?

När det kommer till vårdkläder finns det många olika märken och modeller att välja mellan. Två av de mest populära varumärkena är svensktillverkade Smila och Hejco. Men vad är egentligen skillnaden mellan dem? I den här bloggen kommer vi att titta närmare på deras produkter och ge dig all information du behöver för att göra det bästa valet för dina personalens behov.

Smila är en tillverkare av högkvalitativa vårdkläder. Deras sortiment inkluderar allt från vita rockar och byxor till tunikor och arbetskläder. Smila har funnits på marknaden i över 50 år och har under den tiden byggt upp ett gott rykte genom att erbjuda pålitliga och hållbara kläder som är både komfortabla och funktionella.

Hejco å andra sidan är en relativt ny aktör på marknaden, men deras kläder har snabbt blivit ett populärt val bland vårdpersonal. Deras sortiment inkluderar också allt från vita rockar och byxor till tunikor och arbetskläder, men Hejcos kläder är kända för att ha en något modernare look med mer fokus på design och detaljer. Deras kläder är också en aning billigare än Smilas.

När det kommer till material använder både Smila och Hejco högkvalitativa tyger och textilier som tål många tvättar och användningar. Båda märkena använder också mycket polyester, vilket gör att kläderna är lätta och snabbtorkande. Vilket märke man väljer beror såklart på personliga preferenser och behov samt vilken look man vill ha på sin personal.

En annan faktor att ta hänsyn till är storleken på kläderna. Både Smila och Hejco erbjuder storlekar från XS till XXL, men deras storleksguider kan skilja sig åt något. Därför är det alltid viktigt att dubbelkolla storlekarna innan man beställer.

När det kommer till färger är båda märkena ganska lika med ett brett utbud av standardfärger som vitt, blått och grönt. Smila erbjuder dock lite fler färger som exempelvis svart och burgundy, medan Hejco har fler mönster och prints att välja mellan.

Både Smila och Hejco erbjuder högkvalitativa vårdkläder som är komfortabla, funktionella och hållbara. Valet mellan dem beror såklart på personliga preferenser, behov samt budget. Hejco är något billigare och har en modernare look medan Smila har ett bredare sortiment av färger och är mer etablerade på marknaden. Oavsett vilket märke man väljer kan man vara säker på att man får kläder av hög kvalitet som passar perfekt för din personal.

Rasmus Ek

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *